Puppies - Pentuja

*** N-litter planned in the end of 2017/early 2018 **


Hopefully the mother of our next litter:


EE LT JCH  LTJW-17 Kiranas Laquisha Lee "Tuikku", 1xCAC from FI
(Kybo Kickboxer x Kiranas Karabee)


 
NCL clear by heritage
PLL-, PRA3- and RCD4 -coming
Knees, Hips, Elbows - coming
Eyes - coming


Pentu meiltä?

  • Käytämme jalostukseen vain terveiksi tutkittuja ja hyväluonteisia vanhempia. Noudatamme toteutuvissa yhdistelmissämme rotujärjestömme suosituksia.
  • Kerromme avoimesti pentusi suvussa esiintyvistä, tiedossamme olevista terveyteen liittyvistä asioista. Haluamme kuulla, mikäli kasvateillamme esiintyy jotakin terveysongelmia. Olemme mukana järjestämässä virallisia kimppatarkistuksia, joihin myös sinun on mutkatonta osallistua koirasi kanssa.
  • Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan koirat sekä pennut elävät normaalissa kodin arjessa mukana. Näin ne ovat myös meiltä lähtiessään tottuneet normaaleihin kodin ääniin.
  • Pentumme luovutetaan madotettuina, rekisteröityinä, mikrosirutettuina sekä eläinlääkärin tarkistamina.Mikäli käytämme jalostukseen PLL- tai NCL-kantajia, luovutamme pennut niiden osalta DNA-testattuina.
  • Pennut ovat meiltä lähtiessään tottuneet normaaleihin hoitotoimenpiteisiin ja saavat matkaansa mukaan kattavan Kiranas-pentupaketin.
  • Kasvattajan tuki koiran eliniän ajaksi. Olemme mukana niin iloissa kuin suruissa. Neuvomme, autamme ja opastamme. Seuraamme aktiivisesti koiran jalostukseen sekä koiraharrastukseen liittyviä asioita ja tiedoitamme niistä myös kasvattiemme omistajia.
  • Autamme mielellämme näyttelyharrastuksen alkuun, mutta emme vaadi kasvateiltamme näyttelyttämistä. Mikäli näyttelykärpänen puraisee, saat meiltä tarvittaessa apua myös koirasi esittämiseen kehässä.
  • Porukassamme vallitsee hyvä yhteishenki sekä hurtti huumori. Jaamme keskenämme vinkkejä, järjestämme tapaamisia, pidämme yhteyttä somessa:) Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös uudet Kiranas-tiimiläiset!

More information/Lisätietoja: satu.maunu(a)suomi24.fi or/tai + 358 50 3696 328.